Det är av stor vikt att du rengör och underhåller dina hörhjälpmedel. Regelbundet byte av förbrukningsartiklar avsedda för din hörapparat ger stabil drift och bra ljudkvalitet.

Lika viktigt som det är att du får rätt hjälp med just din hörselnedsättning är det att du får korrekt och noggrann information kring ditt hjälpmedel så du kan hantera och sköta det. Hos mig hittar du rengöringsverktyg och produkter som underlättar rengöring och underhåll. Kom till mottagningen så hjälper jag dig att hitta rätt produkter och förbrukningsartiklar.

De flesta hörapparater är vattentåliga, men inte vattentäta. De är konstruerade att tåla normala aktiviteter. Lämna batteriluckan öppen så att eventuell fukt kan dunsta när du inte använder hörapparaten. Förvara hörapparaten på en torr, ren och säker plats när den inte används.

Jag utför service och enklare reparationer på dina hörapparater och hörselprodukter direkt på plats. Jag lagerhåller tillbehör och förbrukningsartiklar till dina hörapparater. Saknas det något beställer jag hem med korta leveranstider.